Известие

Collapse
No announcement yet.

Регулатор на налягане на гориво

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Регулатор на налягане на гориво

На празен ход ми играят оборотите между 750 и 900.При диагностика с ФЕС ми дава грешка:Регулатор на налягане на гориво.При изчистване на грешката се стабилизира и държи около 10км. и пак започва.Има ли регулиране на въпросния регулатор или направо нов?
    Алфа ромео 159 jtdm 2.4/16v AT
    Алфа ромео 159 jtdm 1.9/ 8v
    Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Нов
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Нов
      Благодаря ,не съм се занимавал досега с дизели.
      Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Нов или втора ръка колега...ако решиш да пробваш виж твоя да не е с цедка...ако е тя е мн финна и се запушва мн лесно, махаш я и може да се оправи.
        Мисля след 2001 са с цедка!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          Мисля след 2001 са с цедка!
          Благодаря колега точно след 2001 е и ще проверя днес дали е с цедка.
          Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Цедката е мн финна, едно дълго продълговато чопче, мисля ги отчупваха нещо...по този въпрос не мога да кажа какво точно ги правят...ма най-много да се оправи, др няма какво да сториш. Ако не стане втора илинова такава....втора ръка са 60-80лв, нови започватот 240лв според зависи отстъпката!
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              Цедката е мн финна, едно дълго продълговато чопче, мисля ги отчупваха нещо...по този въпрос не мога да кажа какво точно ги правят...ма най-много да се оправи, др няма какво да сториш. Ако не стане втора илинова такава....втора ръка са 60-80лв, нови започватот 240лв според зависи отстъпката!
              За 240 лв. е адското менте,и не ви препоръчвам да ги слагате,само ще се набутате,Боша е 465 лв. и каквато и отстъпка да имаш,под 350 лв.,няма как да го взмеш,а тва е поредната част,която ттрябва да е Бош,няма как.Става с прочистване,може и да му се е скъсала гумичката,сменя се и може да се оправи......

П.С.До колегат пуснал темата,с каква нафта караш колата,ако е неква незнайна,просто спри и ще се оправи...........
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                За 240 лв. е адското менте,и не ви препоръчвам да ги слагате,само ще се набутате,Боша е 465 лв. и каквато и отстъпка да имаш,под 350 лв.,няма как да го взмеш,а тва е поредната част,която ттрябва да е Бош,няма как.Става с прочистване,може и да му се е скъсала гумичката,сменя се и може да се оправи......

П.С.До колегат пуснал темата,с каква нафта караш колата,ако е неква незнайна,просто спри и ще се оправи...........
                To ne трябва да зарашда ни на Шел, ни на Лукойл. Ужас
                Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                0879369082

Comment

За 240 лв. е адското менте,и не ви препоръчвам да ги слагате,само ще се набутате,Боша е 465 лв. и каквато и отстъпка да имаш,под 350 лв.,няма как да го взмеш
                  465-30%=325,5

Comment

Този за 230 лв някъде беше една немска марка, не помня вече. Бош омоло 300 лв...отстъпката си беше арна. А магазина аутохит...вносител са си!
                    Има ремонтен комплект на гумичките, виж и цедката...ремонтният комплект гумички е три броя гумички за 10-15 лв!
                    sigpic

Comment

Колата я купих преди три дни и не знам какво има вътре ама беше на резерва и сега сложих 15 литра от Шел.Днес свалях регулатора май едната гумичка задната към тялото която е е наранена сякаш.А къде е тая цедка не видях нищо такова само прът с две гумички и дупчици.
                      Last edited by west421; d.m.y г., 19:21.
                      Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Има регулатори които нямат цедка.

Comment

Първоначално публикувано от west421 Покажи съобщение
                          Колата я купих преди три дни и не знам какво има вътре ама беше на резерва и сега сложих 15 литра от Шел.Днес свалях регулатора май едната гумичка задната към тялото която е е наранена сякаш.А къде е тая цедка не видях нищо такова само прът с две гумички и дупчици.
                          Я покарай колата няколко дни,сипи повече нафта,да не се окаже че е била с някой летен биодизел...........

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

Първоначално публикувано от chavetoo Покажи съобщение
                          465-30%=325,5
                          Много добре знаеш,че не са много хората,които ползват 30 % отстъпка в Бош......
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Всичко се оправи благодарение на колегата Хаясчо който ми даде от старата си Алфа регулатор и работата заспа.Благодаря на всички колеги за съветите и весело посрещане на Новата година.
                            Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

И аз имам същия проблем като върна газта и съм на скорост ми светва дюзата на таблото. На диагностика маистора ми каза че регулатора е заминал. Има ли някои представа от къде мога да взема 2ра ръка читав или нещо Баипас да правим на тоя ако има живот у него още преди месец иначе слагах добавка некаква Дали тя не му еб@ маиката незнам.... 1.9 JTD 16v
                              Alfa 147 1.9JTD 16v 140hp

Comment

Working...
                              X